Snart är julen här

Nu är det snart jul! Vi har bestämt att ge Thai Valley en riktigt fin julklapp i år. Vi ägare tänker nämligen uppgradera både vår servis och vår matsalsdekorationer under julen! Det är alltid lika roligt med förändring, och vi tror att våra kunder kommer att uppskatta lite uppgradering.

Thaimat handlar lika mycket om matens skönhet som med smaken. Vi dekorerar gärna maten vi tillagar i Thailand, då ögat ska få lov att äta sig lika mätt som munnen. Vi lägger därför stor vikt på hur vi presenterar maten, vilket är anledningen till att vi ska byta ut vår servis. Det är jättekul att tänka på vad för slags servis vi ska ha och vi har inte helt bestämt oss än, men vi har fastnat för några fina serviser från Rörstrand. Det finns många fina att välja på där.

Hoppas alla våra läsare och besökare har det fint i denna jultid!

God jul från Thai Valley!