Förändringar och förbättringar

Hej kära gäster.

Vi håller på att göra om i vår fina restaurang, för att göra det ännu mer trevligt för våra kunder. Mat ska ätas i fina omgivningar! Vi har nästan omdekorerat hela restaurangen, men det är inte helt klart ännu.

Någonting som vi har märkt är att det krävs många fler upphängningskrokar…. Speciellt under vintern då alla våra gäster har tunga jackor och kappor som de gärna vill hänga av sig innan de sätter sig till bords.

Vi har därför beställt lite mer praktisk inredning härifrån, som vi förhoppningsvis lyckas få upp innan vi slår upp våra dörrar igen för detta år.

Vår kock har varit i Bangkok och låtit sig inspireras av många fina restauranger. Den på bilden är fantastiskt vacker och maten är tydligen utmärkt också. Det är kul när saker förändras, inte minst när man får vara med och designa själv. Vi är inspirerade för tillfället! Gott nytt år.