När det oförutsedda händer

aaa

Den här bilden är tyvärr snudd på identisk med vad som hände i vårt kök för några dagar sedan. Olja fattade eld och lågorna slog upp i fläkten. Tack vare min rådiga personal, som snabbt fick tag i en eldsläckare, spred sig inte elden i hela köket men den förstörde en hel del. Försäkringen täcker skadorna men det tar lite tid att få ordning på allt igen. När sådant här som är helt omöjligt att förutse händer är det i alla fall skönt att det finns låneaktörer där anmärkning är OK! Jag förespråkar egentligen inte lån till något annat än bil, bostad och studier men det är så lätt att sitta och snacka om när man själv har marginalerna för att klara oförutsedda utgifter. Alla hushåll har inte det och det är oerhört viktigt att komma ihåg. Olyckor händer lätt och ibland blir det värre än tänkt. Jag är oerhört tacksam över att ha tillräckliga försäkringar och att ingen blev allvarligt skadad. Snälla läsare, se till att ha en brandsläckare hemma, den kan rädda liv.