Vi fixar personliga bordsplaceringar

Behöver du hitta något kul till bröllopsmiddagen eller födelsedagsfesten, när det gäller dina bordsplaceringar? Vi hjälper till att fixa personliga bordsplaceringar efter dina önskemål. Vi använder fotopapper och bläck av bästa kvalité från nordicink.se och du kan även få in personliga bilder och inte bara text. För visst är det vackert att få sitt namn skrivet med thailändska bokstäver? Problemet är att gästerna inte förstår det alla gånger och då kan det vara festligt med en bild av personen bredvid namnet. Det går även bra att beställa borsplaceringar genom att skicka in en namnlista. Vi skriver ut dem med de namn du vill ha, både med thailändska eller svenska bokstäver, och korten får ett fint thailändskt tema. Vi anpassar givetvis korten så att de passar till vilken typ av fest det är. Hos oss är du välkommen att fira alla dina stora högtider. Både de årliga och dem som enbart inträffar vid ett fåtal tillfällen i livet.

Matcha alltid bordsplaceringskorten med dukningen